Nova-fun kids festival - Nova-fun
hoofding brief-mail

Nova-fun kids festival

Voor de eerste keer organiseert Nova-Fun VZW  een festival speciaal voor kinderen en hun families.  Springkastelen, stormbanen, XXL-games en nog veel meer  staat op jullie te wachten in het fundorp. Onze foodtrucks zorgen voor kindvriendelijke hapjes en op het gezellige terras bedienen we je graag met een drankje. De kinderen, maar ook de papa’s en mama’s, kunnen zich eens goed laten gaan bij de verschillende optredens.

Wanneer?

15 Augustus 2021

Inkom vanaf 13u30

Optredens vanaf 14u

Waar?

Sportlaan 1, 3582 Koersel

Festivalterrein tussen tennishal TC Koersel en voetbalveld W. Koersel

Tickets

€15,-

Lukt het niet om via Eventbrite je tickets aan te kopen? Kom dan op donderdag of vrijdag tussen 16u en 17u aan de poort van de kleuterschool SBS Koersel. (Kerkhof). Of tussen 19u en 21u schansstraat 48 Koersel.  Tot zondag?

Op het podium

clown Timo
Clown Timo is niet de handigste en speelt dat uit tegenover de kinderen.
Hij verwelkomt de kinderen op een ludieke manier en neemt ze mee in een zeer interactieve show. In een wereld van goochel en spel zullen de kinderen lachen met de grappen en grollen van clown Timo.

DJ Jordy

De Knotsgekke Bende

Buzzard’s Brew is een disco pop/funk band met als zangeres Gody Sneyers uit Koersel. Met veel energie zullen zij de avond afsluiten in een 80’s stijl met moderne toets.

In het fundorp

springkasteel b2b
springkasteel aap