Nova-fun kids festival - Nova-fun
hoofding brief-mail

Nova-fun kids festival 2022

Voor de tweede keer organiseert Nova-Fun VZW  een festival speciaal voor kinderen en hun families.  Springkastelen, stormbanen, XXL-games en nog veel meer  staat op jullie te wachten in het fundorp. Onze foodtrucks zorgen voor kindvriendelijke hapjes en op het gezellige terras bedienen we je graag met een drankje. De kinderen, maar ook de papa’s en mama’s, kunnen zich eens goed laten
gaan bij de verschillende optredens. 

 

Wanneer?

28 Augustus 2022

Inkom vanaf 13u30

Optredens vanaf 14u

Waar?

Sportlaan 1, 3582 Koersel

Festivalterrein tussen tennishal TC Koersel en voetbalveld W. Koersel

 

    Voorverkoop / ter plaatsen

Kids 3 tot <14j       €15 / €20

                  +14j       €5 / €10

Op het podium

 

14:00 Clown Timo is niet de handigste en weet dat perfect uit te spelen. Een interactieve en ludieke show waar goochel en spel centraal zal staan. Met de hulp van de kids, wordt clown Timo de beste goochelaar van het circus.  Met een beloning voor de kindjes!

 

16:30 The Crazy Discoshow for Kids is een unieke familieshow waar dansen en zingen centraal staan. Met Crazy Deejay komt een rasentertainer naar het Nova-fun Kidsfestival. Hij is als het ware de deugeniet tijdens de show! Maar hij laat de kids zonder verpozen dansen als géén ander door zijn enthousiasme!  Zingen, dansen, springen en leuke kadootjes zijn de rode draad doorheen deze show.

Stray Doggs

19:00 Stray Doggs

Ambiance covers van de 60′ tot nu.

Stray Dogs is een vijfkoppige ambiance band die de Nova-fun ouders omver zal blazen met vijf zangers die tegelijkertijd ook gitaar, contrabas, saxofoon, keys en drums bespelen.

In het fundorp

Grime
springkasteel b2b
clown-gekko-82
terras
seaworld
Grime
springkasteel krokodil

Nova-fun Festival 2021

nfkf1
nfkf2
Kidsfestival (27)